MENU
Menu

Retourbeleid

 

We hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je aankoop. Maar is het artikel toch niet wat je zocht? Dan heb je het recht om binnen 14 dagen zonder opgave van redenen het artikel te retourneren. De herroepingstermijn gaat in op het moment dat jij of een derde de bestelling in ontvangst hebt genomen van de vervoerder.

Om het product te retourneren moet je binnen de periode van de herroepingstermijn contact met ons opnemen. Dat kan via team@techniekvoordeklas.nl . Stuur de gegevens zoals vermeld in het onderstaande retourformulier toe of voeg het ingevulde retourformulier toe in de mail.

Het artikel moet in originele staat naar ons toegezonden worden en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking te zitten. Wanneer een verpakking ingeseald is, dan moet de seal ongebroken zijn. Eventuele waardeverminderingen worden door ons in mindering gebracht op het retourbedrag.

Retourkosten zijn voor rekening van de klant. Wanneer je een (deel van de)  bestelling retour stuurt, zorg dan dat je het retourformulier bij de retourzending meestuurt. Alleen op die manier kunnen wij zorgdragen voor een correcte afhandeling van jouw retourzending.

 

Terugbetaling

 

Wanneer je een bestelling of artikel naar ons hebt terug gestuurd zullen wij deze binnen 14 dagen na ontvangst van je retourzending terugbetalen. Wanneer je de volledige bestelling retour hebt gestuurd, dan storten wij het volledige bedrag terug inclusief eventueel eerder betaalde verzendkosten. Stuur je een deel van de bestelling terug, dan storten wij alleen het bedrag terug van de teruggezonden artikelen.

Retourformulier
© 2024 | Webdesign Kuipers Design