MENU
Menu

Sponsors

Laten we er geen doekjes om winden: Techniek voor de Klas heeft sponsors nodig.

Wij willen dat zoveel mogelijk kinderen in Nederland spelenderwijs in contact komen met techniek. Daarom willen we graag in contact komen met bedrijven die ons lesprogramma (financieel) willen ondersteunen.

Vooral met bedrijven die het óók belangrijk vinden om kinderen warm te maken voor het mooie techniekvak. Omdat zij deze vakmensen-in-de-dop straks hard nodig hebben. En omdat ze weten dat juist zij hier een belangrijke maatschappelijke taak hebben.

Daarom bieden wij een aantal aantrekkelijke sponsorpakketten, en het mooie is: die zijn altijd win-win voor zowel de kinderen als de bedrijven.

Sponsorpakketten waarmee techniekbedrijven zich op de kaart zetten

Grote bedrijven, kleine bedrijven: elk bedrijf in de techniekbranche kan meedoen aan Techniek voor de Klas. Samen laten we de wereld beter draaien.

Sponsorpakket 1 lampje

Bedrijven ondersteunen een maatwerk project of lessenserie, aansluitend op hun specialisme. Voor een optiekbedrijf maken wij bv. lessen over ontwerpen of metingen. Altijd op 4 lesniveaus, zodat álle leerlingen ermee uit de voeten kunnen.

De lessen komen op de leswebsite en worden zo toegankelijk voor alle deelnemende schoolkinderen.

Investering: 500 euro

 

Sponsorpakket 2 lampjes

Bedrijven sponsoren een vlog op de leswebsite. Een ‘onderzoeksreporter’ van Techniek voor de Klas komt bij jullie langs om een vlog op te nemen. Met als resultaat een eigentijds en informatief filmpje waarin jullie vertellen over het product en de techniek die jullie gebruiken. Reken op verrassende vragen van deze vlogster!

Door plaatsing op de leswebsite wordt de vlog toegankelijk voor alle aangesloten basisschoolleerlingen. Een perfecte manier om grote groepen kinderen enthousiast te maken voor jullie bedrijf.

Investering: 750 euro

 

Sponsorpakket 3 lampjes

Bedrijven sponsoren 1 jaar Techniek voor de Klas voor een basisschool naar keuze. Zo maken jullie het mogelijk dat bv. de school om de hoek de beschikking krijgt over het complete lesprogramma, dus zowel de box, de online lessen en de vlogs. Na 1 jaar kan de school zelf beslissen of ze het abonnement verlengen – de box blijft in hun bezit.

Gecombineerd met een excursie of bezoek van een gastspreker brengen jullie het bedrijf zo extra onder de aandacht bij toekomstige medewerkers. Reken maar dat de leerlingen jullie bijdrage zullen onthouden.

Investering: 1630 euro

 

Hoofdsponsorpakket 4 lampjes

Bedrijven kiezen ervoor om Techniek voor de Klas te ondersteunen met een substantiële financiële bijdrage. Zoals het sponsoren van de handleidingen voor de leerkrachten of de productie van de houten boxen.

In ruil voor hun bijdrage doet Techniek voor de Klas actief promotie voor het bedrijf. Bv. door het plaatsen van het bedrijfslogo op de lesmappen of het vertellen van positieve ervaringsverhalen van kinderen en leerkrachten op social media.

Investering: nader te bepalen

 

Tevens is het mogelijk om ons in te zetten voor het meedenken en ontwerpen/bedenken van lessen voor het onderwijs bij jullie in het bedrijf. Zo maak je van een excursie/bedrijfsbezoek een groot succes!

 

Zorgen jullie voor de volgende generatie technici en ontwerpers?

Als jullie Techniek voor de Klas willen ondersteunen, komen we graag in contact. Dan bespreken we hoe we kunnen samenwerken. Maatwerk kan altijd.

Hoofdsponsor Esdec Empowers

Een van onze eerste hoofdsponsors van het eerste uur is Esdec Empowers. Zij zijn er goed van doordrongen dat de jeugd de toekomst heeft in de techniekwereld. Een aantal jaar geleden benaderden zij ons met de vraag om het project Techniek voor de Klas te starten.


Esdec Solar Group is wereldwijd de grootste leverancier van montagesystemen voor dakgebonden zonnepanelen. Elke dag streven we ernaar om het netwerk van zonne-installateurs en zonne-energieverbruikers te laten groeien. Het Empowers programma is in 2021 opgericht door Esdec Solar Group om samen aan één gemeenschappelijk doel te werken; een betere en groenere wereld. Empowers doet dit onder andere door onderwijs initiatieven voor kinderen en jongeren te steunen. Vera Vos, co-founder Esdec Solar Group

Meer informatie over Esdec Empowers

Meld je aan als sponsor

    Wij gebruiken de door jouw ingevulde gegevens enkel om je aanmelding te verwerken.
    © 2023 | Webdesign Kuipers Design