MENU
Menu

Adopteer een school

Wij willen dat zoveel mogelijk kinderen in Nederland spelenderwijs in contact komen met techniek. Daarom willen we graag in contact komen met bedrijven die ons lesprogramma (financieel) willen ondersteunen.

Vooral met bedrijven die het óók belangrijk vinden om kinderen warm te maken voor het mooie techniekvak. Omdat zij deze vakmensen-in-de-dop straks hard nodig hebben. En omdat ze weten dat juist zij hier een belangrijke maatschappelijke taak hebben.

Daarom bieden wij een aantal aantrekkelijke sponsorpakketten, en het mooie is: die zijn altijd win-win voor zowel de kinderen als de bedrijven.

Sponsorpakketten waarmee techniekbedrijven zich op de kaart zetten

Grote bedrijven, kleine bedrijven: elk bedrijf in de techniekbranche kan meedoen aan Techniek voor de Klas. Samen laten we de wereld beter draaien.

Deze bedragen zijn excl. btw

Lampje 1

Bedrijven ondersteunen een maatwerk project of lessenserie, aansluitend op hun specialisme.

Investering: 500 euro

Lampje 2

Bedrijven sponsoren een vlog op de leswebsite waarin jullie vertellen over jullie bedrijf, het product en de techniek die jullie gebruiken.

Investering: 750 euro

Lampje 3

Bedrijven adopteren 1 jaar een basisschool naar keuze met Techniek voor de Klas. Deze school ontvangt dan een jaar lang toegang tot het onlinepakket en zij ontvangen versie 1 van onze TECH Box.

 

Investering: vanaf 1632,50 euro per stuk. Bij afname van meerdere pakketten geldt een staffelkorting.

Lampje 4

Bedrijven kiezen ervoor om Techniek voor de Klas te ondersteunen met een substantiële financiële bijdrage.

Investering: nader te bepalen

Tevens is het mogelijk om ons in te zetten voor het meedenken en ontwerpen/bedenken van lessen voor het onderwijs bij jullie in het bedrijf. Zo maak je van een excursie/bedrijfsbezoek een groot succes!

Zorgen jullie voor de volgende generatie technici en ontwerpers?

Als jullie Techniek voor de Klas willen ondersteunen, komen we graag in contact. Dan bespreken we hoe we kunnen samenwerken. Maatwerk kan altijd.

Meld je aan als sponsor

    Wij gebruiken de door jouw ingevulde gegevens enkel om je aanmelding te verwerken.

    Hoofdsponsor Enstall Empowers

    Een van onze eerste hoofdsponsors van het eerste uur is Enstall Empowers. Zij zijn er goed van doordrongen dat de jeugd de toekomst heeft in de techniekwereld. Een aantal jaar geleden benaderden zij ons met de vraag om het project Techniek voor de Klas te starten.


    Enstall is wereldwijd de grootste leverancier van montagesystemen voor dakgebonden zonnepanelen. Elke dag streven we ernaar om het netwerk van zonne-installateurs en zonne-energieverbruikers te laten groeien. Het Empowers programma is in 2021 opgericht door Enstall om samen aan één gemeenschappelijk doel te werken; een betere en groenere wereld. Empowers doet dit onder andere door onderwijs initiatieven voor kinderen en jongeren te steunen. Vera Vos, co-founder Enstall Empowers

    © 2024 | Webdesign Kuipers Design