MENU
Menu

Vlogs

Diverse bedrijven laten jullie graag zien wat ze allemaal doen en naar welke school jij kunt gaan, om bij ze te werken. Ook vertellen zij jou wat het leukste is aan hun beroep!

ETC Nederland

Trigion beveiliging

Sterkerij

Keuken deel 1
Keuken deel 2
Fietswerkplaats
Bezorging

ESDEC zonnepanelen monteren en het testlab

ESDEC zorgt voor de bevestigingsmaterialen voor zonnepanelen op het dak. Eva is op bezoek bij Thomas en samen gaan ze kijken hoe dat allemaal werkt. Verder voert ESDEC allemaal testen uit om te kijken of alles wel stevig genoeg is. Je wilt uiteraard niet dat de zonnepanelen wegwaaien. Eva en Thomas nemen samen een kijkje in het testcentrum.

Zonnepanelen monteren
Testlab

Noest

Inpakken Coole Tech Box en rondleiding bij Noest
Productie bij Noest
Logistiek bij Noest

X-Guard

X-Guard zorgt er voor dat iedereen veilig zijn werk kan doen. Zij zorgen ervoor dat als je je niet veilig voelt, je direct hulp kunt krijgen. Dit is handig als je bijvoorbeeld in de beveiliging werkt, maar ook als je alleen in het donker naar huis moet fietsen. Eva gaat met Jesse in gesprek en hij legt uit hoe zij dit bereiken door te programmeren.

Kuipers Design

Kuipers Design heeft deze website samen met ons gebouwd speciaal voor jullie. Ook gaat Bas mee met Eva om de vlogfilmpjes op te nemen. Eva gaat in gesprek met Bas om te kijken hoe het opnemen van filmpjes allemaal werkt.

Niverplast

Montage
Engineering

Filmpjes van derden

The Great Bubble Barrier – introductie

The Great Bubble Barrier – Katwijk

Echte Brinkies bij Brink Staalbouw

Er is voor iedereen werk in de techniek. Je kunt met je handen werken, maar ook met je goede ideeën!

Neem eens een kijkje in de wereld van de staalbouw met de grootste vrachtwagens

Superrrr dik! In deze aflevering gaan we aan de slag met bruut geweld. Met twee Brinkies en 1540 PK aan V8-power gaan we een kijkje geven in de wereld van staal. En ik kan jullie vertellen: dat is een knap staaltje werk! Met al die gigantische staalconstructies moet je wel over stalen zenuwen beschikken. De Brinkies gaan als de brandweer op en neer van de zaak, naar de coater en door naar de bouw. Op de zaak in Nijverdal lassen we even een korte pauze in voor een spoedcursus lassen. En dat blijkt nog knap lastig!

Je hebt bouwers en je hebt Brinkies

Een robot kun je op verschillende manieren maken. Je kunt contact opnemen met bedrijven in de buurt om dit soort creaties samen te maken.

Kamphof BV

 

Lassen mannenwerk? Echt niet! In dit filmpje laat Gea zien dat dit werk ook voor meiden is. Ze laat zien wat het werk als lasser inhoudt en hoe leuk dit is. Dit filmpje is dus geschikt voor jongens en meisjes die meer willen weten over het stoere beroep lasser.

© 2024 | Webdesign Kuipers Design