MENU
Menu

Coole TECH Box vlogs

Diverse bedrijven laten jullie graag zien wat ze allemaal doen en naar welke school jij kunt gaan, om bij ze te werken. Ook vertellen zij jou wat het leukste is aan hun beroep!

ESDEC zonnepanelen monteren

ESDEC zorgt voor de bevestigingsmaterialen voor zonnepanelen op het dak. Eva is op bezoek bij Thomas en samen gaan ze kijken hoe dat allemaal werkt.

ESDEC testlab

ESDEC voert allemaal testen uit om te kijken of alles wel stevig genoeg is. Je wilt uiteraard niet dat de zonnepanelen wegwaaien. Eva en Thomas nemen samen een kijkje in het testcentrum.

X-Guard

X-Guard zorgt er voor dat iedereen veilig zijn werk kan doen. Zij zorgen ervoor dat als je je niet veilig voelt, je direct hulp kunt krijgen. Dit is handig als je bijvoorbeeld in de beveiliging werkt, maar ook als je alleen in het donker naar huis moet fietsen. Eva gaat met Jesse in gesprek en hij legt uit hoe zij dit bereiken door te programmeren.

Kuipers Design

Kuipers Design heeft deze website samen met ons gebouwd speciaal voor jullie. Ook gaat Bas mee met Eva om de vlogfilmpjes op te nemen. Eva gaat in gesprek met Bas om te kijken hoe het opnemen van filmpjes allemaal werkt.

Niverplast Montage

Niverplast Engineering

© 2023 | Webdesign Kuipers Design