MENU
Menu

Digitaal, media en entertainment

We kunnen ons geen leven meer voorstellen zonder mobiele telefoons of computers. Het hoort helemaal bij ons leven. Op school of op het werk. Maar ook in onze vrije tijd. Jij bent vast weleens aan het gamen of misschien maak je wel tiktokfilmpjes. De digitale wereld is super leuk en geeft ons veel mogelijkheden. Maar er schuilen ook gevaren in. In deze lessenserie ga jij van alles ontdekken over de mogelijkheden, maar ook over de gevaren van onze digitale wereld.

 

Canva

 

Canva is een super handig programma waarmee je hele mooie posters, presentaties of uitnodigingen kunt maken. Jij mag lekker met dit programma aan de slag. Veel plezier!

Email

 

Vroeger stuurden we elkaar brieven als we elkaar iets wilden vertellen of iets wilden vragen. Nu maken we meestal gebruik van email. In deze lessenserie ga je ontdekken hoe handig het is om email te gebruiken.

Fotografie

 

Say cheese… Je raadt het vast al, deze lessenserie gaat over fotografie!

Reclame

 

De aanbiedingen vliegen je soms om de oren. Maar zijn deze aanbiedingen echt aanbiedingen en waarom doen bedrijven dit? Je ontdekt het in deze lessenserie.

Social media

 

Bijna iedereen maakt wel gebruik van social media. We kijken filmpjes op youtube, delen likes uit op facebook enz. Maar er wordt ook heel veel geld verdient op social media. Wat zijn de leuke kanten en wat de mindere kanten of gevaren van social media? Met deze lessenserie krijg je een inkijkje in deze wereld.

Ouderen

 

Voor ouderen is het vaak lastig om om te gaan met de digitale wereld. Zij zijn hier niet mee opgegroeid en zijn het dus niet gewend. In deze lessenserie ga jij ontdekken hoe jij je opa, oma of oudere buurman of buurvrouw kunt helpen hiermee.

(Inter)nationale beroepen

 

Ook in de wereld van digitaal, media en entertainment is veel werk te vinden. In deze lessenserie kruip je in de huid van een aantal van deze beroepen.

AI

 

AI is niet meer weg te denken in de wereld van digitaal, media en entertainment. Maar wat is het nu precies? En hoe kun je hier op een goede manier mee omgaan? In deze lessenserie gaan we hiermee aan de slag.

© 2024 | Webdesign Kuipers Design